Ośrodek wypoczynkowy

Sielanówek

Opinie o Orzechowej Chatce

Poznaj opinie naszych klientów na temat pobytu w Orzechowej Chatce, które zostały zamieszczone na naszej wizytówce Google. 

Zobacz także wszystkie opinie, jakie dotychczas otrzymaliśmy. 

kwita kornikowo_pl
kwita kornikowo_pl
3. Styczeń, 2024.
Bardzo urokliwe miejsce, samodzielny, ogrodzony kompleks (dom z miejscem na grill, jacuzzi zewnętrzne z całym zapleczem). Dom wyposażony we wszystkie dogodności łącznie z sauną.
Kaśka Janiak
Kaśka Janiak
15. Listopad, 2023.
Fantastyczne miejsce do odpoczynku i zabawy. Przesympatyczna właścicielka, bardzo otwarta i pomocna. Miejsce klimatyczne i czyściutkie. Dorośli i dzieci znajdą tu zajęcie dla siebie. Oczywiście sauna i kąpiel sama przyjemność. Cudne miejsce, wracamy na pewno 😊
Krzysztof Poloczek
Krzysztof Poloczek
5. Październik, 2023.
Ogólnie fajnie, domek na wyłączność, jakuzzi, klima. Na minus to tylko to że nawigacja doprowadziła mnie ze złej strony widziałem, ale drogi brak🤔, ale udało się dotrzeć 😁
Zbigniew Pawelec
Zbigniew Pawelec
19. Wrzesień, 2023.
Piękne miejsce. Bardzo mili i pomocni właściciele. Byliśmy grupa 8 osobową i czuliśmy się jak w domu. Bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Polecam
Szymon Rybak
Szymon Rybak
28. Sierpień, 2023.
Super miejsce! Jacuzzi, sauna, basen, grill, boisko do siatkówki i wszystko to dostępne dla gości. Przemili właściciele, bardzo pomocni. Byliśmy tylko na weekend, ale na pewno wrócimy na dłużej by wypocząć :)) miejsce bajka
Jan Brzechwa
Jan Brzechwa
27. Sierpień, 2023.
Cudowne miejsce .Urządzone z gustem . Odrestaurowana chatka w połączeniu z nowoczesnym designem robi naprawdę wow. Jacuzzi termalne daje naprawdę fajne odczucia , można się zrelaksować i zapomnieć o wszystkich problemach .W osobnym budynku gdzie znajduje się jacuzzi jest prysznic i łazienka dzięki czemu nie trzeba co trochę wchodzić do domu za potrzebą .W domku jest naprawdę przemiło można poczuć klimat tego miejsca. Możemy też skorzystać z sauny co nas mega zaskoczyło podczas pobytu bo naprawdę super udogodnienie .Można się poczuć mega domowo i przytulnie .Bardzo mili , sympatycznie właściciele . Wrócimy tam jeszcze na pewno .Polecam serdecznie i już zazdroszczę kolejnym gością
Michał Hącia
Michał Hącia
27. Sierpień, 2023.
Ośrodek ten to prawdziwy raj dla wczasowiczów! Przepiękne widoki, komfortowe zakwaterowanie i liczne atrakcje (sauna, basen, klimatyzacja) sprawiają, że każda chwila spędzona tutaj staje się niezapomnianym doświadczeniem. A właściciele z ręką na sercu, pasją opowiadają o tym miejscu. Z pewnością wrócimy.
Angelika Sikora
Angelika Sikora
14. Sierpień, 2023.
Super klimat,domek bardzo zadbany,widać że sporo pracy jest tam włożone aby utrzymać to w tak rewelacyjnym stanie.Żadnego problemu z zadaniem ze sobą psiaka.